I Værdibørsen PLUS kan du deltage i spændende aktiviteter sammen med andre. Du kan for eksempel udfolde dine kreative evner i keramikværkstedet, fordybe dig i spændende diskussioner med de andre på filosofiholdet eller gå til yoga for at træne styrke og balance.

Værdibørsen PLUS er et samarbejde mellem Aarhus Kommune og FO-Aarhus, og består af 4 forskellige hold, som indeholder 3 - 4 fag. Når du er tilmeldt et hold, kan du frit vælge imellem alle fagene på holdet og deltage i op til tre forskellige aktiviteter hver uge. Hvert fag har en dygtig underviser, der sørger for at tilrettelægge undervisningen, så alle kan være med.

Værdibørsen PLUS starter i midten af august og slutter i juni næste år. Det koster 650 kr. at være med, og på enkelte fag pålægges en egenbetaling til dækning af materialer. Nogle fag har deltagerbegrænsning, blandt andet af hensyn til undervisningen og lokalernes størrelse. Når et fag er fyldt, kan man komme på venteliste, hvis man ønsker det.

Der er løbende tilmelding hele sæsonen. Hvis der er ledige pladser på det fag, du ønsker at deltage på, kan du altså købe plads på holdet og tilmelde dig, selvom sæsonen er i gang.

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår ved at skrive en mail til: vaerdi@mso.aarhus.dk hvor du oplyser følgende:

1. Dit navn og telefonnummer, 2. hvilke(t) hold du ønsker at tilmelde dig og 3. hvilke(t) fag, du ønsker at følge.

Se holdplanen herunder: