Gå til hovedindhold

NYT HOLD 19. AUGUST - Værdibørsen Sund

Værdibørsen Sund inviterer dig til at deltage i et inspirerende fællesskab, hvor vi udfolder sundhed og skaber rum til din personlige udvikling.

 • Læs op

Indhold

  Undervisningen byder blandt andet på træning, blid bevægelse, mindfulness, dialog og refleksion. Vi tror på, at velvære handler om mere end blot træning og kost, men om hele dig, både fysisk, psykisk og socialt. Tag del i fællesskabet for at åbne op for en holistisk tilgang til sundhed og personlig vækst.

  I vores 10 ugers forløb får du redskaber til at træne din krop på en hensigtsmæssig måde. Vi lægger særlig vægt på bevægeglæde og arbejder på at skabe mere balance og nærvær i din hverdag. Gennem konkrete øvelser får du mulighed for at lære at lytte til din krop, skærpe dine sanser, forstå din krops signaler og dosere øvelserne, så du opnår en større bevidsthed om, hvad der udgør sundhed for dig.

  Vi glæder os til at dele oplevelser og skabe fællesskab sammen med dig.

  Vi starter nyt 10 ugers forløb fra d. 19. august til d. 28. oktober.
  Hver mandag fra kl. 12.00 - 14.00
  .

  Tilmeld dig holdet ved at skrive til vaerdi@mso.aarhus.dk eller ring til Thit på tlf.: 41 85 52 86. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

  Kontakt os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

  Læs vores pjece
  Sidst opdateret: 27. juni 2024